Méretre gyártott lakossági és ipari garázskapuk, széles szín és forma választási lehetőséggel.

Garázskapu ajánlatokkal keressen bizalommal Budapesten is!

Ezen az oldalon a legjobb ár-érték arányú Ecotor garázskapukat mutatom be. Egyes speciális esetekben más, Hörmann rendszerű garázskapuk jöhetnek csak szóba...

 

Lakossági garázskapuk:

Garázskapu - redőnykapu

- Olcsó,

- Tetszetős,

- Masszív,

- Könnyű,

- Beszereléssel 2 hét alatt !

Rollergate S
A külsõ tokos alumínium redõnyök nagyméretû változata, 45 mm magas lamelláinak köszönhetõen nagyobb felületek

árnyékolására alkalmas. Alul 45 fokban hajlított, horganyzott és festett lemeztokkal rendelkezik, amely alumínium
oldalvégekkel záródik.  Nagy méretük miatt motoros mûködtetésük ajánlott.


Rollergate M
Formailag a külsõ tokos alumínium redõnyökhöz hasonlít, de tokozata és lefutósínei nagyobbak és erõsebbek. A
redõnylamellák 55 mm magasak, így kiválóan alkalmasak garázskapunak. Nagy méretük miatt kizárólag motoros
mûködtetésük lehetséges.


Rollergate L
A garázskapuk legideálisabb megoldása, mivel a 77 mm magas lamellák nagy felületek biztonságos lezárására
alkalmasak.
Elõnye a szekcionált kapukhoz képest, hogy nem a mennyezeten foglal helyet, hanem nyitáskor a tokba tekeredik.


Lamelláik a legszűkebb helyeken is könnyedén feltekercselhetők, ezáltal a minőségi redőnykapu beépítése csak minimális helyet igényel. Mozgatásuk igen halk és egyszerű, hiszen a nagy szilárdságú és stabil vezetősínek kopásálló műanyag, csúszó profillal készülnek, ez pedig jelentősen javítja a redőnykapu lamellák futási és csúszási tulajdonságait. Mivel az alsó lezáró profil időjárásálló, rugalmas és fagyás biztos EPDM gumiból készül, így a kapu mindig tökéletesen zár, a szélnek és az esőzésnek  is ellenállnak. A szigetelt lamellák biztosítják, hogy ne távozhasson a meleg levegő az épületből, ezáltal Ön kevesebb energiát használ, és pénzt takarít meg. Választhat ablakos lamellákat is a redőnykapuba, így a kapu mögötti épületrész világos és kellemes munkakörnyezet lesz.

BIZTONSÁGOS, HALK REDŐNYKAPU
A redőnykapuk szerkezetükből adódóan rendkívül biztonságosak. A rendszerbe beépíthető biztonsági elemek mint az optoelektronukus élvédelem vagy az infrakapu még mind  elősegítik a biztonságosabb működtetést és a baleset megelőzést. Egyes kapukba mozgó tengelyes felfogatást alkalmazunk, csökkentve így nyitáskor vagy záráskor  a zajszintet  és a súrlódást.


ELEGÁNS REDŐNYKAPU
Ma már természetes a  minden RAL színben vagy akár renolit fóliás kivitelben való rendelhetőség, ugyanúgy mint a távirányitás, időkapcsoló vagy mozgásérzékelő használata a maximális kényelem eléréséhez.

KÖNNYŰ JAVÍTHATÓSÁG
A leggyakrabban használt 77 mm-s lamellának köszönhetően  a redőnykapuk nagyon  könnyen javíthatóak. A kapu  sérülése esetén  nagyon egyszerűen és gyorsan csak a sérült lamellák cseréje szükséges, ami más kapuknál  nem lehetséges.

 

EcoUp billenő garázskapu

Műszaki tartalom:

Szinterezett tüzihorganyzott acéllemez kapulap és tüzihorganyzott ajtókeret. A kapulap függőlegesen bordázott mintával készül, fehér, RAL vagy dekorfóliás (aranytölgy, olasz dió) színben. Dekorfóliás kapu 2350 mm magasságig rendelhető, RAL gyöngyház színek egyedi árajánlat alapján.A fehér (RAL 9016) színű kapuk szinterezett festéssel készülnek! Alapkialakítás: zártesttel, cilinderrel és fogantyúval ellátva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EcoTor garázskapu

Az EcoTor szekcionált garázskapu kazettás valamint vízszintes bordás azon belül keskeny és szélesbordás kivitelben választható. A sima felületű panelek modern megjelenésükkel növelik a választékot. Esztétikus külső mellé többféle üvegezés, különböző színű és kivitelű fogantyúval és zárszerkezettel is rendelhető. A dekor fóliás aranytölgy, dió, mahagóni, cseresznye alapszínek mellett további 48 dekor fólia közül választva teheti egyedivé garázskapuját.

Kazettás mintázattal

Kazettás mintájú hőszigetelt (40 mm vastag poliuretán) EcoTor garázskapuk fehér és aranytölgy dekor fóliával rendelhetők azonnal raktárról 2000- 5500 mm szélességig akár 3000 mm magasságban. Az egyedi méret nem akadály, mert a panelek kialakítása megengedi, hogy a legkisebb mérettől a legnagyobbig bármilyen méretre alakítsuk kapuját. A kazetták számától függően esztétikus ablakozással is felszerelhető. Kialakítható szellőzőrács vagy akár kisállat közlekedő kedvencei számára.

Kazetta kiosztás pdf

Kazetta kiosztás 2 pdf

 

Vízszintes bordázattal

Vízszintes mintájú hőszigetelt (40 mm vastag poliuretán) EcoTor garázskapuk fehér aranytölgy, dió, mahagóni, és cseresznye alapszínben.
Akár 7000 mm szélességben rendelhetők azonnal raktárról bármilyen egyedi méretben. A csíkozás lehet keskeny és szélesbordás a felület sima és faerezetes. A teljesen sima panelek pedig csak a szekciók találkozásánál mutatnak vízszintes motívumot.

A panelekbe különböző ablakfajták szerelhetők, modern inox, kör és négyzet kialakításban is.

Kialakítható szellőzőrács vagy akár kisállat közlekedő kedvencei számára.

Újdonság 4000 mm szélességig úgynevezett bukókerekes változatban is rendelhető, melynek kis felső helyigénye (180 mm áthidaló) mellett a szellőztető funkció az igazi előnye.

A kapu felső paneljének mozdulásával az alsó panel még nem indul el így szellőztetés közben kizárhatjuk a rovarok rágcsálók garázsba jutását.

EcoTor garázskapu vízszintes mintázattal, Renolit dekorfóliával.

Gyári aranytölgy, dió és mahagóni színben. Rendelhető ablakozással is.

EcoTor garázskapu vízszintes mintázattal keskeny és szélesbordás kivitelben.

Akár 7000 mm szélességben. RAL fehér, ezüst-alumínium, aranytölgy, dió, mohazöld és szépiabarna alapszínben.

Rendelhető ablakozással és tetszőleges RAL színben.

 

A kapulapba épített személybejáró rendkívül praktikus, hiszen gyalogos közlekedésnél nem kell felnyitni a teljes kaput így energiát takarít meg.

A személybejáró ajtó minden esetben csak kifelé nyílhat ami lehet jobbos és balos.

Az ajtó alapestben eloxált alumínium profilból készül, igény szerint lehet a kapuval azonos színű is.

Motoros működésnél a beépített nyitásérzékelő gondoskodik a biztonságról.

 

 

 

 

 

 

Oldalra mozgatható garázskapuk: (Hörmann)

 

 

 

 

 

 


Személyek áthaladása céljából az oldalra futó szekcionált kapuk gyorsan és egyszerűen, akár részlegesen is nyithatók. Így Ön gyorsabban juthat be garázsába, hogy pl. a kerékpárját kihozza onnan. Automatikus részleges nyitással kényelmesebb A meghajtásos kapuknál a személyi átjáró szélessége egyedileg beállítható. A működtetés történhet a kéziadóról vagy az opcionálisan rádiós modullal felszerelt kapufogantyúról.

Oldalra tolható garázskapuk pdf.

MEKKORA GARÁZSKAPUM LEGYEN?

SZÉLESSÉG:
Amennyiben egy gépkocsi beállására van lehetőség úgy a nyílás szélességét 250-275 cm szélességre érdemes tervezni (átlagos személygépkocsik szélessége tükörtől tükörig ~ 190-200 cm) dupla beállós garázs esetén 450-500 cm szélességben lehet gondolkodni, függően a helyszín adta lehetőségektől.

MAGASSÁG:
A magassági méret kiválasztásakor vegye figyelembe meglévő vagy a jövőben megvásárolandó gépjárműve magasságát, illetve annak esetleges antennáját, az utólag felszerelhető tetőcsomagtartókat, síboxokat, tetőléceket. Érdemes a garázskapu nyílás magasságát a gyári méretekhez igazítani.
Gyári magasságaink (mm): 1850, 2020, 2130, 2240, 2350, 2460, 2520, 2630, 2740, 2850, 2960 mm
A nyílás magasságának meghatározásánál vegyük figyelembe, hogy a kapu elfordulásához alaphelyzetben a nyílás felett még a mennyezetig 220 mm szükséges!

 

 

Ipari kapuk:

Napjaink modern gyártó- és raktárcsarnokának –megjelenésben és minőségben is- egyre magasabb követelményeknek és szigorúbb előírásoknak kell megfelelniük. A kiváló ár/érték aránnyal rendelkező ECOTOR szekcionált ipari kapu egy igazán jó választás az Ön számára, hogy csarnokán az egyik legjobb minőségű, legmodernebb gyártástechnológiával készült, biztonságos és akár extrém méretű nyílászáró legyen, mely színében is és funkciójában is a legjobban igazodik az Ön igényeihez és cége arculatához.

Kollegáink már a tervezés fázisától segítséget tudnak nyújtani a megfelelő ECOTOR ipari kapu kiválasztásában.

A felhasználás ismeretében, pedig támogatást tudnak nyújtani, hogy a megfelelő hajtómű és kiegészítő berendezésekkel legyen ellátva a kapu, így megkönnyítve az Ön és kollegái későbbi munkáját.

Bevágott ablakozással

Az EcoTor 40-es kapuk óriási választékkal, esztétikus külső  megjelenéssel és minősített biztonsággal rendelkeznek. A kiváló ár/érték aránnyal rendelkező EcoTor 40 szekcionált ipari kapu egy igazán jó választás az Ön számára, hogy csarnokán az egyik legjobb minőségű, legmodernebb gyártástechnológiával készült, biztonságos és akár extrém méretű nyílászáró legyen, mely színében is és funkciójában is a legjobban igazodik az Ön igényeihez és cége arculatához.

-CE minősítés

-Rugótörés biztosító

-Zuhanásgátló

-Maximális szélesség: 8000mm

-Kifelé nyíló személybejáró ajtóval rendelhető

-Automatizálható

-Bármilyen RAL színre festhető

-Különböző sínvezetésekkel rendelhető

Zárt felületű

-CE minősítés

-Rugótörésbiztosító

-Zuhanásgátló

-Maximális szélesség: 8000mm

-Kifelé nyíló személybejáró ajtóval rendelhető

-Automatizálható

-Bármilyen RAL színre festhető

-Különböző sínvezetésekkel rendelhető

Panoráma szekcióval

-CE minősítés

-Rugótörésbiztosító

-Zuhanásgátló

-Maximális szélesség: 8000mm

-Kifelé nyíló személybejáró ajtóval rendelhető

-Automatizálható

-Bármilyen RAL színre festhető

-Különböző sínvezetésekkel rendelhető

Panoráma szekció szellőzőráccsal

-CE minősítés

-Rugótörésbiztosító

-Zuhanásgátló

-Maximális szélesség: 8000mm

-Kifelé nyíló személybejáró ajtóval rendelhető

-Automatizálható

-Bármilyen RAL színre festhető

-Különböző sínvezetésekkel rendelhető

Panoráma

-CE minősítés

-Rugótörésbiztosító

-Zuhanásgátló

-Maximális szélesség: 8000mm

-Kifelé nyíló személybejáró ajtóval rendelhető

-Automatizálható

-Bármilyen RAL színre festhető

-Különböző sínvezetésekkel rendelhető

 

  Személyi bejárós                                                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<Műanyag ablakok<

látogató számláló

vissza a címoldalra

muanyagablakok-ajtok.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérkép
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu